Propecia
Aktiv substans: Finasteride
Doseringsform: Påse
Betalning: VISA, MasterCard, Amex
Leverans: Expressleverans (3-5 dagar)
Tillgänglighet:
i lager
Propecia 1mg
Förpackning Pris Styckpris Du Sparar Beställ
1 mg x 10 tabletter kr136.72
kr113.92
kr11.40 kr0.00
1 mg x 20 tabletter kr241.96
kr184.08
kr9.21 kr43.85
1 mg x 30 tabletter kr305.10
kr245.47
kr8.16 kr97.34
1 mg x 60 tabletter kr536.62
kr447.17
kr7.45 kr236.78
1 mg x 90 tabletter kr736.57
kr596.26
kr6.67 kr426.21
1 mg x 120 tabletter kr894.43
kr719.03
kr5.96 kr652.47
Propecia 5mg
Förpackning Pris Styckpris Du Sparar Beställ
5 mg x 30 tabletter kr484.00
kr403.32
kr13.42 kr0.00
5 mg x 60 tabletter kr926.00
kr648.87
kr10.79 kr157.86
5 mg x 90 tabletter kr1 325.90
kr876.89
kr9.73 kr331.50
5 mg x 120 tabletter kr1 683.71
kr1 052.28
kr8.77 kr557.76

Köpa Propecia online i Sverige

Läkemedlet bör tas med androgen alopeci, när bristen på tätheten av hår orsakas av hormonell obalans. Denna generiska läkemedel hjälpa män övervinna problemet med skallighet. Högeffektiv farmaceutiskt medel kan användas av patienter i olika ålderskategorier. Läkande effekt av läkemedlet är finasteridoma hormonella verkan, som är en del av medicinen.

Som ett resultat av en systematisk långvarig användning av androgenhormon reducerad håravfall, det finns en aktiv stimulering av tillväxt och utveckling av nya hårsäckar. Framställningen av skallighet (alopeci) är inte bara ett slut på den snabba håravfall, men också stimulera tillväxten av nya, tjockt och friskt hår.

Propecia kämpar med håravfall parietal och främre delen av huvudet. Under långvarig hormonstimulering av läkemedel orsakar cell makt återhämtning, accelerationen av metaboliska processer i hårsäckarna, ökad celldelning.

Generic befriar män från den ärftliga formen av skallighet, som uteslutande handlar på hårsäckarna. Läkemedelssubstans har hög grad av säkerhet och har inga varaktiga biverkningar.

Den form av narkotikafrågan

Läkemedlet tillverkas som tabletter. En pellet är 1-5 mg aktiv substans. Tillverkarna producerar Propecia piller av olika former och färger. Särskilt populära är de stora paket med 90-120 tabletter.

Indikationer

Huvudindikationen för användning av det farmaceutiska medlet är en genetiskt orsakad av ärftligt håravfall, som förekommer i 95% av fallen av håravfall sjukdomar bland män. Denna hormonella ursprung karaktäriseras som en patologisk håravfall hos män.

Denna typ av skallighet sker i frontal och parietal hårbotten. Anledningen till att minska tätheten av hår är ett överflöd av DHT i kroppen. När koncentrationen av den aktiva formen av testosteron i blodet ökar, ackumuleras ämnet i hårsäckarna. Ökning av halten av DHT i hårsäckarna att provocera brott mot deras makt, gallring och missfärgning av hår.

I spetsen för en man börjar att bilda en liten kal fläck. Om patienten inte vidta lämpliga åtgärder för behandling av hormonrubbningar, finns det en total förlust av hårsäckar och deras funktioner glödlampor överväxt av bindväv. Som ett resultat av skallighet blir hållbar, ökar svårighetsgraden av sjukdomen, som kräver en mer aktiv och långvarig medicinsk behandling.

Läkemedlet

Propecia neutraliserade verkan av det enzym som ansvarar för omvandlingen av testosteron till den aktiva formen. Finasterid sänker index av DHT i blodet och bibehålla en stor del av håret.

Läkemedelssubstans bromsar håravfall i 85% av patienterna som tog tabletten. Användningen av läkemedlet under åtminstone ett år leder till bildandet av nya hår i hälften av patienter med alopeci. Vid mottagandet teparii läkemedel inom 2 år, stiger denna siffra till 55% av män som lider av håravfall.

En markant ökning av tätheten av hår kräver ta drogen under minst 3 månader. Den första hår, som visas på webbplatsen sjunkit, det finns ett halvt år efter starten av tabletterna. Mest aktiv återhämtning shag observerats i kronan och i de områden som gränsar till det.

Kontrollera känslighet för läkemedel kan vara aktiva komponenter i den årliga ansökan. Om inom 12 månader, gav inga medel synliga resultat, kommer dess användning i framtiden inte öka antalet och kvaliteten på håret.

Instruktioner för användning

Läkemedlet ta en tablett per dag. I behandlingen ingår en längre period. I genomsnitt, läkare föreskriva användning av drogen i 1-2 år.

För att hjälpa de flesta män med skallighet nog 1 mg finasterid dagligen. Emellertid inte 5,3% av patienterna upplever inte markerade förbättringar, så deras dosering höjdes till 5 mg per dag. I detta fall, medicin som tar emot 5 gånger om dagen av ett piller.

Innan starten av behandlingsförloppet patienten behöver undersökas av en endokrinolog. Den ansvariga läkaren kommer att utse ytterligare laboratoriestudier för att klargöra hormonella tillstånd och korrigering metod för att bli av skallighet.

Det är tillåtet att använda av Propecia tabletter efter transplantationen, hårsäckar. I denna situation, kommer läkemedels stöd som syftar till att återställa testosteronnivåer efter transplantation folliklar.

Kontraindikationer

Ämnet är att eliminera tecken på ärftligt håravfall bör inte användas:

   
 • kvinnor och män till minderåriga
 • personer med överkänslighet mot enskilda delar av läkemedlet
 • prostatit patienter, utom i samband med urogenital infektion
 • män med sjukdomar i det endokrina systemet
 • personer med kraftigt nedsatt leverfunktion
 • män med urineringsbesvär

Biverkningar

Läkemedlet kan orsaka ett antal sjukdomsmanifestationer i den manliga kroppen, inklusive:

 • minskad sexuell lust
 • minskning av volymen av sperma under utlösning
 • förekomsten av en allergisk reaktion i huden

Biverkningar är ovanligt och inte utgör en risk för patientens hälsa. De är tillfälliga och försvinner helt och hållet efter avslutad behandlingsförloppet.

Om läkemedlet tas av gravida kvinnor, vilket är ett liknande verktyg är kontraindicerat, kan fostret utveckla missbildningar.

Leverans av varor till alla städer i Sverige

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Mölndal, Täby, Karlstad, Halmstad, Växjö, Sundsvall, Luleå, Trollhättan, Östersund, Borlänge, Falun, Upplands Väsby, Tumba, Kalmar, Sundbyberg, Skövde, Kristianstad, Karlskrona, Skellefteå, Uddevalla, Lidingö, Motala, Landskrona, Örnsköldsvik, Solna, Nyköping, Karlskoga, Åkersberga, Vallentuna, Varberg, Trelleborg, Nacka.

Taggar i samband med Propecia:

pris på propecia på apoteket, var köper man propecia, propecia på nätet säkert, köpa generisk propecia, får man köpa on propecia, köpa propecia säkert online, priser på propecia, propecia i apotek, pris propecia, propecia generisk, propecia köpa i sverige, får man köpa on propecia, propecia säljes göteborg, beställa propecia i sverige, hur köpa propecia, vilka länder kan man köpa propecia utan recept, köp propecia stockholm, köpa propecia apoteket, generisk propecia online, vart kan man köpa propecia, propecia till salu, billig propecia sverige, apotek sverige propecia, propecia säljes göteborg, beställa propecia på internet, propecia sverige köpa, köpa propecia original, är det säkert att köpa propecia på nätet, köpa propecia i apoteket, propecia på nätet sverige