Kamagra Jelly
Aktiv substans: Sildenafil Citrate
Doseringsform: Påse
Betalning: VISA, MasterCard, Amex
Leverans: Expressleverans (3-5 dagar)
Tillgänglighet:
i lager
Kamagra Jelly 100mg
Förpackning Pris Styckpris Du Sparar Beställ
100 mg x 10 tabletter kr434.85
kr548.16
kr54.83 kr0
100 mg x 20 tabletter kr767.46
kr952.14
kr47.61 kr144.28
100 mg x 30 tabletter kr1087.28
kr1317.64
kr43.96 kr326.07
100 mg x 60 tabletter kr2033.93
kr2414.15
kr40.21 kr877.21
100 mg x 90 tabletter kr2647.97
kr3289.43
kr36.55 kr1644.76
100 mg x 120 tabletter kr3274.81
kr3981.96
kr33.18 kr2597

Köpa Kamagra Jelly online i Sverige

Drogen "Kamagra Jelly" - en relativt ny produkt från det indiska företaget Ajanta Pharma, nyligen släppt ut på marknaden. Genom sina farmakologiska egenskaper är helt i linje med sin föregångare, drogen "Kamagra" tabletter. Den huvudsakliga skillnaden mellan de nya medel - konsistensen av gelén, för att underlätta dess användning och avsevärt påskynda uppkomsten av den önskade effekten.

Om så önskas kan kunden välja mellan flera smaker. Till skillnad från Kamagra tabletter, kan gelén användas utan dricksvatten. Det är helt säkert för slemhinnan i matsmältningssystemet.

Läkemedlet är inte ett stimulerande, det bara återvinner förlorade fysiologiska förhållanden under vilka det blir möjligt att en sund erektion. Därför, för sin framgångsrika åtgärd kräver sexuell stimulering.

Verknings

Grundval av läkemedlet - den aktiva substansen sildenafil. Den kännetecknas av sin förmåga att öka blodflödet i kärlen i bäckenet. Som ni vet, är en avgörande roll för en normal erektion hälsa cirkulationssystemet. Överträdelser som fartyg arbetet kan leda till det faktum att blodflödet till penis är försvagad, vilket resulterar i en erektion den förlorar sin tonen eller försvinner helt. Sildenafil uppvisar tillräckligt hög verkningsgrad för erektil dysfunktion, baserat kärlsjukdomar är likartade.

Indikationer

Erektil dysfunktion (är förlusten av förmågan att uppnå en erektion av penis, såväl som oförmågan att stödja den i det uppresta tillståndet).

Kontraindikationer

Produkt använda Kamagra Jelly som sildenafilsoderzhaschego läkemedel är kontraindicerat hos patienter som har drabbats synförlust på grund av främre ischemisk optikusneuropati, samt patienter som har kontraindikationer för att rikta sexuell aktivitet (sjukdomar som svår hjärtsvikt, instabil angina och andra hjärt-kärlsjukdomar). Kombinera inte läkemedlet med kväveoxiddonatorer, organiska nitriter och nitrater: sildenafil förstärker den hypotensiva effekten av dessa föreningar. lever och njursjukdom innan användning av läkemedlet kräver samråd med en läkare.

Dosering och administration

Läkemedlet Kamagra Jelly bör tas en timme före förväntad sexuell aktivitet. Volymen av en enda dos av från 50 till maximalt 100 mg. I fallet med en enskild organisms reaktion, kan dosen justeras (25-100 mg). Läkemedlet rekommenderas inte att ta mer än en gång per dag. Den förväntade effekten är i stånd att förekomma endast i närvaro av sexuell upphetsning. Antagning gel med mat kan lätt fördröja insättande effekt.

Gelén tillåts för användning i en isolerad form och lös upp i vätskan (den kombination med alkohol är kontraindicerad).

Biverkningar

Kamagra Jelly inte orsaka allvarliga biverkningar. Alla upptäcks under reaktions studierna var lindriga och instabil. Den vanligaste (10% av fallen), följande biverkningar: huvudvärk, rodnad. Mindre vanligt (1-10%): yrsel, hjärtklappning, nästäppa, matsmältningsbesvär och sådana reaktioner på den del av den visuella apparater, ökad ljuskänslighet, dimsyn, lätt övergående hromatopsiya. Med en ökning av dosen rekommenderas över dessa biverkningar kvarstår i samma komposition, men i detta fall är sannolikheten för deras förekomst ökar.

Överdos

Kliniska studier har visat att en överdosering av läkemedlet Kamagra Jelly (användning av upp till 800 mg på en gång) leder till samma biverkningar som när den rekommenderade doseringen, med den enda skillnaden att de negativa effekter kommer att uppträda oftare och visar en högre grad av allvarlighet.

Lagringsförhållanden

Läkemedlet ska förvaras utom räckhåll för barn. Hållbarhet - 2 år.

Leverans av varor till alla städer i Sverige

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Mölndal, Täby, Karlstad, Halmstad, Växjö, Sundsvall, Luleå, Trollhättan, Östersund, Borlänge, Falun, Upplands Väsby, Tumba, Kalmar, Sundbyberg, Skövde, Kristianstad, Karlskrona, Skellefteå, Uddevalla, Lidingö, Motala, Landskrona, Örnsköldsvik, Solna, Nyköping, Karlskoga, Åkersberga, Vallentuna, Varberg, Trelleborg, Nacka.

Taggar i samband med Kamagra Jelly: